ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Γαστρονομία
Ομελέτα με αβοκάντο και φέτα
20/04/2021
[10:17]


Υλικά 1/2 φλ. τσαγιού ασπράδια αβγού 1 κ. γλ. πάπρικα 1/2 κ. σ. ελαιόλαδο 3 φύλλα φρέσκο βασιλικό 1/2 αβοκάντο, κομμένο σε φέτες 2 κ. σ. φέτα Εκτέλεση Βήμα 1 Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα ασπράδια του αβγού με την πάπρικα. Βήμα 2 Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και μαγειρέψτε το μείγμα με τα ασπράδια για ένα... 
 

 
Ραβιόλια με κρέμα τρούφας
Ντομάτες γεμιστές με κους κους, ελιές και φράουλες
Τυρόπιτα σουφλέ
 
Ροή ειδήσεων κατηγορίας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [00:51:45]