ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Καλαμαράκια στο φούρνο

Καλαμαράκια στο φούρνο



Υλικά

1 κιλό καλαμαράκια κομμένα σε ροδέλες
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Χυμό από ένα λεμόνι
Αλάτι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλύντε καλά τα καλαμαράκια, σουρώστε και κόψτε σε ροδέλες.
Τοποθετήστε τα σε ένα μπολ και ρίξτε το αλάτι, το χυμό λεμονιού και ανακατέψτε καλά.
Προσθέστε όσο αλεύρι χρειάζεται για να αλευρωθούν καλά όλα τα καλαμαράκια και ανακατέψτε ξανά.
Τινάξτε ένα ένα καλαμαράκι για να φύγει το επιπλέον αλεύρι και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ραντίστε με λίγο ελαιόλαδο και ψήστε στους 220 βαθμούς.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 19:59]  Γιατί το ξαναζεσταμένο κοκκινιστό...
[χθες 20:27]  Τρία γρήγορα και ελαφριά γεύματα...
[χθες 10:17]  Σάντουιτς με μοσχαρίσιο κρέας και...
[χθες 13:21]  Κοτόπουλο γεμιστό με τυρί και...
[χθες 10:11]  Κοτόπουλο με πέννες
[χθες 09:56]  Κοτοσαλάτα με ανανά
[χθες 09:42]  Ατομικές κις λορέν
[χθες 10:31]  Αλμυρή τάρτα με ντομάτα, κολοκύθι...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [13:40:20]