ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Κρητικός ντάκος

Κρητικός ντάκος



Υλικά για 2 άτομα

1 διπλός κριτικός κρίθινος ντάκος ανοιγμένος στα δυο
2 μεγάλες, ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες και 1 μέτρια, τεμαχισμένη
4 κουταλιές ελαιόλαδο
2 γεμάτες κουταλιές θρυμματισμένη φέτα
½ κουταλάκι ρίγανη
αλάτι

Εκτέλεση

Κόβετε τη μέτρια ντομάτα και την αλέθετε στο μπλέντερ, με 2 κουταλιές ελαιόλαδο και λίγο αλάτι, μέχρι να πολτοποιηθεί.
Βάζετε σε πιατέλα τα 2 κομμάτια του ντάκου και τα περιχύνετε.
Τα αφήνετε να μουλιάσουν λίγο, υπολογίστε περίπου 10 λεπτά.
Ύστερα, βάζετε από πάνω τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τις αλατίζετε ελαφρά και προσθέτετε από πάνω τη φέτα.
Πασπαλίζετε με ρίγανη, ραντίζετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 09:56]  Κοτοσαλάτα με ανανά
[χθες 09:42]  Ατομικές κις λορέν
[χθες 10:31]  Αλμυρή τάρτα με ντομάτα, κολοκύθι...
[χθες 10:12]  Μεξικάνικο τσίλι με μοσχάρι και...
[χθες 13:53]  Σπιτική πραλίνα φουντουκιού
[χθες 10:17]  Ψητό χοιρινό με μέλι και παρμεζάνα
[χθες 09:07]  Λαζάνια με κοτόπουλο
[χθες 14:10]  Πάτρα: Ημερίδα για τον...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [01:15:05]