ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Πατατοσαλάτα με γιαούρτι και μέντα

Πατατοσαλάτα με γιαούρτι και μέντα



Υλικά για 4-6 άτομα

1/2 κούπα καλαμπόκι κονσέρβας βρασμένο
2 κ.τ.σ. γιαούρτι
2 κλωναράκια μέντας ψιλοκομμένα
1 κ.τ.σ. χυμό λεμονιού
λίγο αλάτι
1 κύβο λαχανικών
5 πατάτες βρασμένες

Εκτέλεση
Αρχικά, πλένετε τα λαχανικά και τα κόβετε.
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα προσθέτετε νερό, τον κύβο και τις πατάτες και βράζετε μέχρι να μαλακώσουν. Αλλά να κρατάνε λίγο, για περίπου 25 - 30 λεπτά.
Σουρώνετε τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ, κόβετε τις πατάτες, προσθέτετε το καλαμπόκι και τα βάζετε για 5'-10' στο ψυγείο.
Φτιάχνετε την σως χτυπώντας σε μιξεράκι (αυτό για τον καφέ) το γιαούρτι, τα φυλλαράκια μέντας, το λεμόνι και λίγο αλάτι.
Βγάζετε από το ψυγείο το μπολ με τα υλικά, τα περιχύνετε με την σως, ανακατεύετε καλά και μεταφέρετε την σαλάτα στην σαλατιέρα σερβιρίσματος.
Κρατάτε την σαλάτα κρύα στο ψυγείο μέχρι να την σερβίρετε.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:24]  Μακαρόνια φούρνου με σπανάκι και...
[χθες 10:17]  Κοτόπουλο γεμιστό με πέστο,...
[χθες 12:13]  Πίτσα σε κούπα
[χθες 11:00]  Σπιτική κιμαδόπιτα με μπεσαμέλ
[χθες 11:00]  Βελουτέ σούπα πράσου
[χθες 11:14]  Ζυμαρικά με σάλτσα πεκορίνο και...
[χθες 11:14]  Βελουτέ σούπα κουνουπίδι με...
[χθες 15:05]  Σάντουιτς με καραμελωμένα μήλα και...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [00:10:02]