ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Κέικ φρούτων

Κέικ φρούτων



Υλικά

200 γρ. βούτυρο
150 γρ. ζάχαρη
4 μεγάλα αυγά
300 γρ. αλεύρι γ.ό.χ.
5 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
ξύσμα πορτοκαλιού
1 κ. γ. κανέλα
300 γρ. διάφορα αποξηραμένα φρούτα, ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

Αρχικά, προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς σε αέρα και αντίσταση.
Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτετε ένα ένα τα αυγά.
Προσθέτετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το ξύσμα και τα φρούτα και ανακατεύετε.
Αδειάζετε το μείγμα σε μία μακρόστενη φόρμα, την οποία προηγουμένως έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει.
Ψήνετε για 40 λεπτά με 1 ώρα.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:24]  Μακαρόνια φούρνου με σπανάκι και...
[χθες 10:17]  Κοτόπουλο γεμιστό με πέστο,...
[χθες 12:13]  Πίτσα σε κούπα
[χθες 11:00]  Σπιτική κιμαδόπιτα με μπεσαμέλ
[χθες 11:00]  Βελουτέ σούπα πράσου
[χθες 11:14]  Ζυμαρικά με σάλτσα πεκορίνο και...
[χθες 11:14]  Βελουτέ σούπα κουνουπίδι με...
[χθες 15:05]  Σάντουιτς με καραμελωμένα μήλα και...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [01:14:07]